1/29/11

Audi A7 Sportback






Sa modelom A7 Sportback Audi ulazi u novu klasu. Veliki automobil sa petera vrata spaja karakter coupe-a,te komfor limuzine i funkcionalne prednosti karavana.
Laka karoserija,mnoge aluminijske komponente,te snažnai i efikasni V6 motor,te mnogim drugim prednostima i pogodnostima,koji će pomoći vozaču,Sportback postavlja potpuno nove standarde.
 Audi A7 Sportback posjeduje nisku dinamičnu liniju krova,koja daje karakter coupe-a, a njegov markantan izgled naglašavaju njegova LED svjetla.


Sportski karakter njegove vanjštine nastavlja se u luksuznom enterijeru. Kvalitet izrdae je nanivou ručnog rada. A7 donosi novi stepen tehničke inteligencije  s brojnim intuitivnim funkcijama.
Sistem MMI stiže u seriji, dok je u opciji headup monitor za projekciju informacija na vjetrobranskom staklu,automobil posjeduje i mnoge druge inovacije, a jedna od njih je i online usluge, osigurane od strane Google-a,koje isporučuju vozilu najnovije informacije s interneta putem bluetooth-a.
WLAN, osigurava komunikaciju sa mobilnim uređajima u vozilu. Tu se nalazi i  audio sistem Bang&Olufsen sa 15 zvučnika od 1300 Wati.






Ovaj model ima četiri snažna V6 motora od toga 2 – benzinsak i 2 – dizelska,sa rasponima snage          204 – 300 konjskih snaga.
A7 Sportback dolazi s najnovijom verzijom pogona na sva šetiri točka quattro, a u opciji se nudi i sportski diferencijal.











0 comments:

Post a Comment