2/6/11

Renault Laguna ''Facelift''



 Renault je objavio tek nekoliko fotografija redizajniranog modela, pa iako je izvjesno da je Laguna dobila i tehnička poboljšanja u ovom trenutku možemo vidjeti tek estetske novosti. Kako bi je približili ostalim modelima iz ponude, prije svega aktuelnom Meganeu, Laguna je sada dobila nova prednja svjetla čija je vanjska forma ostala gotovo ista ali je unutrašnjost prilično drugačija zahvaljujući novom rasporedu rasvjetnih tijela i novom sjenilu koje čini da cijeli prednji dio lagune sada izgleda agresivnije. 

Očita novost je i potpuno izmjenjeni prednji odbojnik, koji se sada ističe znatno skladnijim otvorima za zrak koji prate linije maske i svjetala, dok luksuz ističu hromirani detalji i lajsne.





Unutrašnjost će zadržati iste forme, ali u Renaultu će upotrebom kvalitetnijih materijala i većom paletom boja i kombinacija ponuditi veći izbor kupcima. Najzanimljivija novost u unutrašnjost biće svakako lakirani umeci na armaturnoj ploči i centralnoj konzoli koji će svojim visokim sjajem značajo poboljšati ugođaj boravka u Laguni. U prestižnoj verziji Initiale Paris unutrašnjost Lagune će putnike maziti zaista ugodnim oblogama i materijalima, dok će cijela
 armaturna ploča biti obložena kvalitetnom kožom koja će biti istaknuta snažnim i preciznim šavovima na rubovima.





Za sada je poznato da će i ponuda motora u Laguni biti obogaćena novom verzijom poznatog 1,5-litarskog dCi dizelskog motora, a koji proizvodi 110 KS i ujedno se ističe sa emisijom CO2 od samo 120 grama po kilometru. 

0 comments:

Post a Comment